Matrix Gold 2019

Čo je MatrixGold®?

MatrixGold® 2019 je najnovší CAD software, ktorý prináša množstvo nových funkcií a benefitov, vrátane obľúbených funkcií MatrixGold Essentials.   

Ak ste ambiciózny dizajnér, ktorý chce tvoriť od základu, MatrixGold má práve funkcie na to potrebné.


Kúpiť MartixGold 2019

V prípade otázok volajte na : +421 919 900 300 , alebo píšte na info@zlatnickestudio.sk, info@zlatnickestudio.cz

Neobmedzené možnosti dizajnovania

Ak ste ambiciózny dizajnér, ktorý chce tvoriť od základu, MatrixGold má práve funkcie na to potrebné. MatrixGold ponúka pokročilé možnosti dizajnovania a značné zvýšenie produktivity. 

Všetko v MatrixGold bolo vyvinuté pre vašu väčšiu efektivitu potenciálu nastavení: vylepšené CAD, zvýšená rýchlosť a odozva, nová organizácia obsahu - proste všetko.

Clayoo

Tento modelovací plug-in ponúka funkcie totožné s vyrezávaním alebo tvarovanim hliny. Clayoo funguje v MatrixGold. 

Vlastnosti

MatrixGold má čistý, moderný dizajn a zjednodušené rozhranie. Všetky panely sú flexibilné, posúvateľné a zoraďovateľné.  

Parametircká História

Parametrická história je spôsob linkovania konfigurácií vytvorených pomocou príkazov MatrixGold. Keď si aktualizujete konfigurácie a skompletizujete dynamické príkazy, všetky ostatné dynamické príkazy, ktoré používate zaznamenajú tieto zmeny, pričom váš dizajn zostane nedotknutý. Toto je revolučné vylepšenie v porovnaní so starým CAD softvérom. Napríklad, keď potrebujete upraviť veľkosť prsteňa z 5 na 10, dokážete to spraviť s minimom úsilia.

Nástroje Dynamickej Transformácie

Dva z nástrojov, ktoré najviac šetria čas sú tie, ktoré duplikujú geometriu za symetriu: Mirror a Polar Array. Nástroj Mirror premieta geometriu roviny C. Nástroj Polar Array duplikuje a špecifikuje počet objektov okolo osi. Tieto dva nástroje šetria uživateľovi čas, pomocou tvorenia "dcérskch" objektov na základe "materských" objektov, pri zachovaní parametrickej hostórie

Obsah na dosah

MatrixGold má knižnice s obsahom a uloženými štými, ktoré môžu byť použité v akomkoľvek dizajne. Program má "Content Manager" (správcu obsahu), ktorý zahŕňa knižnice, kolekcie, "Style Sheets" (hárky štýlov) a "Job Bags". Jednoducho si dokážete dať vami obľúbené diely/časti medzi záložky do Uživateľskej kolekcie  (User Collection) a pridať ich k akémukoľvek dizajnu za použitia parametrických nástrojov histórie ako napríklad "mirror", "orient to gem" atď... Existuje taktiež knižnica dielov/častí, ktoré sa priraďujú k jednotlivým objektom. "Style Sheets" (hárky štýlov) vám umožňujú uložiť si vaše konfigurácie dynamických príkazov, ktoré môžete neskôr použiť. 

Editovateľné funkcie Booleans a Cutters

"Booleans" sa používajú v CAD softwéri na riadenie spôsobu prepočítania geometrie z jedného objektu na druhý. "Cutters" sa v Booleans používajú na vykonanie týchto úprav. Booleans sú jeden z finálnych krokov v tvorení dizajnu, ale teraz si môžete upravovať vaše dizajny a vaše Booleans. Predtým by ste museli začať s kompletným dizajnom od náčrtu.  

Aj zložitejšie návrhy sa robia jednoducho

Tvorenie zložitých dizajnov nebolo nikdy jednoduhšie ako teraz s novým katedrálovám prsteňom, rozdelenou šinkou, dynamickými príkazmi. S využitím týchto zjednodušených nástrojov sú komplexné koncepty prístupné pre začínajúcich aj pokročilých užívateľov. Existuje niekoľko pracovných postupov na dosiahnutie konečného návrhu, čo dáva dizjnérovi mnoho rôznych možností.