Stuller a Gemvision

GemVision

V roku 2009 začal Stuller spoluprácu so spoločnosťou Gemvision, firmou vytvárajúcou softvérové technológie pre zlatníkov so sídlom v Davenporte, IA. Prostredníctvom tohto partnerstva sa spojila špičková technológia spoločnosti Gemvision so Stullerovou bezkonkurenčnou schopnosťou nastaviť štandardy v zlatníckom priemysle pre poskytovanie produktov a služieb zlatníkom. 

Výsledky tohto partnerstva ponúkajú silné svedectvo o jeho úspechu. Patrí medzi ne:

  • 3D Zlatníctvo (CounterSketch Studio®), kreatívny softvér s plnými 3D možnosťami, vrátane funkcií, ktoré umožňujú zlatníkovi so zákazníkom navrhnúť šperk v reálnom čase, priamo na obrazovke v predajni.
  • Matrix a Revo540CX, vedúce technické znalosti spoločnosti Gemvision v CAD/CAM dizajnovaní a frézovacích technikách.
  • Pokročilý systém rendrovania so schopnosťou zobraziť produkt v akejkoľvek kombinácii drahokamov a drahých kovov.
  • Case-by-Case (unikátne prevedenie Vašej vitríny), prvý digitálny softvér na prispôsobovanie displejov vo Vašej vitríne.
  • Create Bar, výroba šperkov na mieru pomocou interaktívneho predajného riešenia na kľúč.  

Jednoducho použiteľná technológia spoločnosti Gemvision skompletizovala Stullerovu Choose/Change/Create™ (Vyber/Modifikuj/Vytvor) schopnosť prispôsobenia, ktorá umožňuje zlatníkom navrhnúť vlastné klenoty na mieru použitím Stullerovej širokej ponuky neosadených šperkov, polotovarov, diamantov a drahokamov.

V dnešnom konkurenčnom prostredí sa klenoty vyrábané na mieru už nepovažujú za luxusný tovar, ale stali sa hlavnou a kritickou stratégiou pre tvorbu zisku. Toto strategické partnerstvo spoločnosti Stuller s Gemvision robí navrhovanie šperkov a CAD/CAM dostupnejšie a výhodnejšie pre maloobchodných zlatníkov.