Centrum Perál

Perly sú objektom vášne už celé stáročia, ich exotický a elegantne lesklý povrch je zosobnením maximálnej ženskosti. Vždy štýlové a premenlivé ako chameleón, konzervatívne počas dňa, a slávnostné večer. Klasické náhrdelníky a napichovacie náušnice si držia trend bestsellerov a kreatívne nové dizajny posúvajú tieto pôvabné drahokamy na vrchol elegantnej módy. Osamotené alebo v páre s farebnými drahokamami, perly sa pýšia magickou sofistikovanosťou a večnou eleganciou. Ponúkame Vám len tú najlepšiu kvalitu - morské a sladkovodné perly vhodné do náhrdelníkov, prsteňov, brošní a iných hotových šperkov tých najrozmanitejších dizajnov. 



Perly južných morí - kultivované

Pôvab týchto druhov perál je legendárny. Sortiment zahŕňa výnimočný, obsiahly skladový inventár vysokokvalitných kultivovaných perlí Juťných morí ktoré si vaši zákazníci zamilujú.

VIAC TU




Tahitské perly - kultivované

Tahitské perly sú častokrát nazývané ako "Čierne perly" a existujú v celom spektre farieb - od opalizujúcej čiernej, trblietajúcej sa pávove zelenou až po šedé a bordové odtiene. 

VIAC TU

Akoya perly - kultivované

Akoya pearls are the classic and best-known variety of all cultured pearls, and are what people typically imagine when thinking of a pearl.

VIAC TU

Sladkovodné perly - kultivované

Supply for Freshwater pearls is plentiful, as each shell can produce up to 100 pearls simultaneously. Consequently the price of freshwater pearls varies and is generally lower than other cultured pearls.

VIAC TU

Mabé perly - kultivované

Formed on the inside of the shell, rather than the inside of the body of the oyster, these pearls are often referred to as cultured half pearls.

VIAC TU