Praha 2016

Vážený obchodný partner,  

tak ako každoročne, tak i tento rok si Vás dovoľujeme pozvať  na 25. ročník medzinárodnej výstavy hodín, hodiniek, zlatých a strieborných šperkov HODINY A KLENOTY 2016.

Výstava sa koná v termíne 29.9-1.10.2016 v priestoroch výstaviska Praha - Holešovice.

Náš stánok nájdete na mieste PK 48.

WEBOVÚ PREZENTÁCIU našej spoločnosti nájdete na stránke hodinyaklenoty.cz.


PRÍĎTE, ZÍSKAJTE PREZENTÁCIU ZDARMA A VYUŽITE AKCIOVÚ CENU

Tento rok by sme Vám chceli detailnejšie predstaviť maloobchodný 3D softvér CounterSketch® a všetky jeho nové verzie na dizajnovanie šperkov na mieru v 3D v interakcii so zákazníkom.


S MOŽNOSŤOU EXPORTU 3DM a STL súborov


Informácie o softvérových riešeniach nájdete v sekcii RIEŠENIA VÝROBY NA MIERU

Využite túto príležitosť na osobné stretnutie s nami. Radi Vám poskytneme konzultáciu a spoločne zistíme, ktorá verzia 3D softvéru by Vám najefektívnejšie uspokojovala Vaše výrobno - podnikateľské potreby. Tešíme sa i na Vaše ostatné otázky, podnety a návrhy týkajúce sa systému ZLATNÍCKEHO ŠTÚDIA a prehĺbenia vzájomnej obchodnej spolupráce.


Ďalej predstavíme Orion mPuls 30 – najlacnejšiu pulznú mikrozváračku na trhu – teraz len za 1.890,-€

Najnovšia a bezkonkurenčne najdostupnejšia pulzná mikrozváračka z rodiny Orion. Ide o najlacnejšiu kvalitnú mikrozváračku na trhu (Bežná 1.890,-€ bez DPH). Zvára všetky druhy kovov, je malá ale napriek tomu dostatočne výkonná.



Voľné vstupenky sú tento rok dostupné v elektronickej podobe. Kliknite na link http://www.hodinyaklenoty.cz/o-veletrhu/volna-vstupenka.html vyplňte formulár a zadajte kód pozvánky: HK016VMV. Na e-mail zadaný vo formulári dostanete voucher k vstupu zdarma. Voucher v pokladni viete vymeniť za voľnú vstupenku. V prípade, že k voucheru priložíte i kópiu živnostenského listu alebo Vašu vizitku, získate pásku VIP odborného návštevníka na opakovaný vstup a vstup na veľtrh zdravej výživy a festival zvierat.   

V prípade, že nemáte možnosť prísť do Prahy, napíšte alebo zavolajte nám a my prídeme za Vami. Kontaktujte nás prosím.


ZEFEKTÍVNITE A ROZVÍJAJTE SVOJE PODNIKANIE