O spoločnosti Stuller

O spolocnosti Stuller

Spoločnosť Stuller založil Matt Stuller v roku 1970 a dnes je jedným z najväčších dodávateľov v zlatníckom sektore a obsluhuje viac ako 50.000 zlatníckych profesionálov a ich každodenné potreby. Z  výrobného a administratívneho centra v Lafayette, v štáte Louisiana - USA, rozprestierajúcom sa na viac ako 180.000 metroch štvorcových, zabezpečuje dodanie viac ako 200.000 rôznych tovarov pre zlatníckych profesionálov vtedy, kedy ich potrebujú.

Ako DTC Sigholder® má 8 pracovísk na 3 kontinentoch, poskytujúcich širokú škálu produktov a služieb pre zlatníckych profesionálov. Stullerove hlavné kategórie produktov obsahujú: svadobné šperky, hotové šperky, neosadené šperky, diamanty, drahokamy, polotovary, drahé kovy, nástroje a iné doplnky.

Tu môžete nájst krátke video o spoločnosti Stuller - V RUKÁCH DOBREJ SPOLOČNOSTI

Matt Stuller

Zakladateľ a Chairman

Matt Stuller sa narodil v Lafayette, LA v roku 1951. Navštevoval strednú školu  Fatima High School a počas svojho štúdia si privyrábal u miestneho zlatníka. Za rok sa vypracoval na pozíciu predaja a opravy šperkov a v poslednom ročníku školy začal svoj vlastný biznis pri ordinácií svojho otca.

V 19 rokoch vymyslel prvú veľkoobchodnú stratégiu a začal cestovať po štáte Louisiana a budovať obchodné kontakty. Frustrovaný z dlhých dodacích lehôt a služieb v zlatníckom priemysle, vytvoril obchodnú filozofiu a program doručenia kvalitných tovarov a služieb s dodaním už na druhý deň.

Dnes je Matthew zakladateľom a riaditeľom firmy Stuller, jednej z najväčších zlatníckych spoločností v USA a jeho firma je lídrom v domácom aj medzinárodnom veľkoobchodnom zlatníckom sektore.